Pavo Speedybeet

Pavo SpeediBeet er et høykvalitativt grovfor, som støtter tarmenes sunnhet. Det er fremstillt av sukkerfri roe-flak og inndeholder overhodet ingen tilsettninger, og altså heller ikke melasse. Flakene bearbeides via en patenteret oppvarmingsprosess. Produktet kan derfor hurtigt - etter 10 minutter - oppbløtes, i varmt og kaldt vand. Lekkert, praktisk og sundt for alle hester.

Pavo SpeediBeet inndeholder ingen stivelse og har et sukkerinnhold på kun 5 %. Det gjør det til et ideelt for til heste med økt risiko for forfangenhet.

Pavo SpeediBeet inneholder meget pektin, en oppløselig fiber, som er enklere å fordøye enn fibrene i grovfoder. SpeediBeet er på grunn av dette en fantastisk kilde av langsomt frigivende energi og perfekt egnet til konkurrensehester. Pektin har en præbiotisk virkning, som betyr at fibrene støtter veksten av sunne bakterier i tarmene. Det er meget viktig for velfungerende tarmer.

Pavo SpeediBeet faller inn under kategorien grovfor og inndeholder ingen tilsatte vitaminer og mineraler. Hvis du utelukkende gir Pavo SpeediBeet ved siden av det øvrige grovfor, så annbefales det å supplere med vitaminer og mineraler, for eksempel Pavo SummerFit briketter eller Pavo Vital

kr 489,00