Pavo Condition

Ikke på lager

Pavo Condition har blitt fornyet! På Pavo er vi forpliktet til kontinuerlig innovasjon ved å lansere nye produkter på markedet, samt kontinuerlig å utvikle våre nåværende produkter. Som et resultat av en undersøkelse utført blant brukere av Pavo Condition, er vår mest populære pellet fornyet i henhold til våre kunders nyeste innsikt og ønsker. Vi har lagt til mer struktur og fibre og redusert innholdet av sukker og stivelse. I tillegg inneholder den nye Pavo Condition alle vitaminene hestene trenger og formelen er havrefri.

Nysgjerrig for de eksakte endringene? Deretter ser du den gamle og nye sammensetningen av Pavo Condition ved siden av hverandre.

Høyfiber vedlikeholdspellett for alle hester

Pavo Condition er den ideelle høyfiber vedlikeholdspelleten for hester og ponnier i lett arbeid. Pavo Condition er fullstendig balansert med vitaminer og mineraler, og ved å gi Pavo Condition sikrer du at hesten din mottar alle næringsstoffene det trenger for lett arbeid, eller når du nettopp har begynt treningen. Naturligvis, nøye sammensatt i henhold til det nyeste innen vitenskapelige forskning. Pavo Condition oppfyller alle de daglige kravene til vitaminer og mineraler, har et høyt innhold av lett fordøyelige fibre og et redusert innhold av sukker og stivelse, noe som resulterer i et utmerket, ikke-eksklusivt fôr til fritidshester og ponnier eller de som konkurrerer med en lavere nivå. Pavo Condition er fri for havre, som også gjør den egnet for hester som lett blir varme fra havre.

Også tilgjengelig i BigBox

Pavo Condition er også tilgjengelig i BigBox: Den perfekte grossistpakken når 5 til 10 hester får samme type for.


kr 489,00