Pavo Care4life

Pavo Care4Life inneholder alt, hva vi ernæringsmessigt kan finde på for at hjelpe hesten til sunnhet. Dette spessielle foret består bl.a. av fiberrike råstoffer, omega3- og 6 fettsyrer, pre- og probiotika, gjær, 11 forskellige urter* og vitaminer og mineraler i organisk form. Disse stoffene er med til at rense kroppen, så kroppen kommer av med avfallsstoffene. Helt spessielt er tilsettningen av kollagen, som understøtter sunn brusk.
Men like vigtigt som hva innholdet er, er hvad det ikke inneholder! Pavo Care4Life inneholder ingen stoffer som belaster systemet unødvendigt. Innholdet av sukker og stivelse er kun 8 %!! Produktet inneholder ingen korn eller biprodukter af korn. Pavo C4L er derfor også glutenfri**.

Pavo Care4Life passer inn i alle hesters forration!

*Urtesammensettningen inneholder 11 urter, herunder Echinacea og Calendula. Urternes egenskaper finnes på https://en.pavocare4life.net/the+herbs NB! Echinacea finnes i dag på bl. annet de Norske og Svenske dopinglistene. Karenstiden er i dag på henholdsvis 48 timer i Norge og 96 timer i Sverige.( Vi tar forbehold om endringer) Alle kunder oppfordres til å sjekke med lokale Nasjonale regler inne sine grener for å tilpasse seg de ulike dopingregler.
Giv 170g Pavo Care4Life pr. 100 kg kroppsvekt pr. dag. Så dekkes behovet for vitaminer, mineraler og sporeelementer.
Dette er 1 kg pr. dag til en normal hest.

kr 439,00