Acavallo spranggjord AC561

Acavallo komfortgjordene er fullstendig laget av komposittmateriale (TPU) og øko-skinn, og utstyrt med det nye Acavallo Gel Padding System.

Den spesielle utformingen av dette gelpanelet eliminerer risikoen for å klemme og avlaster trykket på de sensitive indre organene til hesten din, og tillater også økt blodsirkulasjon og oksygentilførsel.

Plasseringen av de individuelle gelpolstringselementene er utviklet for å lette pusten og redusere transpirasjon ved hjelp av et sofistikert luftstrømmønster, som forhindrer overdreven varmeakkumulering selv under høyytelsesforhold.

Den nye patenterte Acavallo® sikkerhetsfestekroken er designet for å eliminere behovet for ekstra karabinkroker, f.eks. på martingalen, eller for stropp- og spenneelementer på bukplaten på gjorden som alltid innebærer høy risiko for sammenfiltring og fall av hesten ved hopping. Martingale festing og fjerning har aldri vært så enkelt. Du kan enkelt sette inn og ta av martingal-/brystbåndstroppen med en enkel bevegelse uten å måtte løsne salen. Den lille lukketappen, som er nesten usynlig og plassert på tuppen av kroken sørger for maksimal sikkerhet ved å forhindre at martingalstroppen frigjøres ved et uhell.

Velg en variant:

kr 1 990,00