Acavallo Hackamore AC799 Charcoal

Acavallo AluPro Hackamore er laget av sertifisert høykvalitets 6082 anodisert aluminium ferdig i glansede farger. Det 6 mm tykke, lette og slitesterke aluminiumet unngår korrosjon og garanterer lang levetid for dette produktet. Hackamore-elementene er designet for å ha en maksimal vekt på 133 g per par. Deres spesielle form og totale lengde på 200 mm, bestemt som et resultat av omfattende praktiske tester, representerer en optimal symbiose av maksimal komfort for hesten på den ene siden og en skånsom, men effektiv og svært sikker kontroll gjennom rytteren på den andre siden. . Veldig viktig: Kun tilgjengelig i én størrelse, men kan enkelt justeres til minst to ulike effektnivåer, avhengig av festemåten og hvilke typer tilbehørsstropper som brukes. Takket være denne funksjonen kan hackamore tilpasses behovene til forskjellige hester med bare noen få trinn.

Acavallo AluPro Hackamore er spesielt egnet for hester som har midlertidige eller permanente problemer med konvensjonelle bitt av en eller annen grunn (supersensitiv munn, tann- eller kjeveproblemer/skader, dårlige tidligere erfaringer osv.). Det oppmuntrer også til bedre ridekunst ved å lære rytteren å utvikle myke og velbalanserte hender, samtidig som den lar hesten overvinne en ofte langvarig kamp mot skarpe og upassende biter, og gjenvinner den nødvendige tilliten til rytterens hånd.

Tilgjengelig i forskjellige glansfarger (matcher med Arena AluPro Safety stigbøyle og/eller Arco AluPro stigbøyle farger).

Kan enkelt vaskes under rennende vann etter hver bruk.

Andre farger tas inn på bestilling!

Velg en variant:

kr 990,00